Dit is een voorbeeld van een salespage

Hoe bouw je een salespage op?

Dit voorbeeld hoort bij het online programma “Hoe trek je online je klant aan?”

Ja, ik doe mee!

Help, heb jij hier ook last van?:

N

je hebt een online product of dienst, maar je verkoop is nog niet zo goed

N

je bent ondernemer geworden om meer vrijheid te ervaren, maar je bent nog nooit zo druk geweest

N

je hebt genoeg content (daar ligt het niet aan) maar weet niet hoe je deze content nu optimaal kunt inzetten

N

je hebt een systeem nodig, maar weet niet hoe dat met alle techniek moet

Online Training “Ontwerp en implementeer zelf jouw waardevolle funnel”

Dit programma is iets voor jou!

Je doorloopt in dit programma mijn 5-stappen methode “In 5 stappen een converterende funnel” om zo jouw waardevolle funnel eerst te ontwerpen en vervolgens te implementeren in jouw website. Deze methode hanteer ik ook tijdens mijn 1-op-1 Strategie Dag (t.w.v. €997,-)

Alle ins-and-out, methoden, stappen, uitleg van technische termen vind je in dit programma terug, bestaande uit 5 waardevolle en praktische modulen.

Wat ga je leren?

Module 0: Foundation
Wat is een funnel & hoe werkt een funnel voor mijn bedrijf? (Incl. uitleg & voorbeelden van diverse soorten funnels)

Module 1: Wie is mijn klant?
In deze module leer je alles over jouw ideale klant. Wie is het? Wat speelt er bij jouw klant? Hoe kun je jouw klant het beste helpen? Waar bevindt jouw klant zich?

Ik ben van mening dat dit de basis van alles is. Je kunt pas gaan bouwen wanneer jij precies weet wie jouw klant is. Niche down & level up!

Module 2: Wat is mijn aanbod?
In deze module ga je kritisch kijken naar jouw aanbod. Ik ga je uitleggen wat een waardeladder is, waarom het indelen van jouw aanbod volgens een waardeladder jou gaat helpen aan meer resultaat. Vervolgens ga je zelf jouw waardeladder ontwerpen.

Module 3: Automatiseer & implementeer
In deze module ga ik jou alles leren op het gebied van benodigde tools.

ActiveCampaign: Hoe stel ik ActiveCampaign in? Hoe implementeer ik ActiveCampaign in mijn website? En hoe stel ik mijn eerste e-mail automation in?

Salespage: Hoe ziet een goed converterende salespage eruit? Welke tools zijn hier allemaal voor beschikbaar?

Weggever: Hoe maak ik mijn weggever mooi in Canva?

Woocommerce: Hoe plaats ik mijn tripwire in mijn website? Hoe koppel ik Mollie aan Woocommerce? Hoe koppel ik Woocommerce met ActiveCampaign?

Kortom: Hoe krijg ik mijn hele funnel technisch geïmplementeerd?

Module 4: Traffic & Funnels
Hoe krijg ik nu verkeer richting mijn funnel? Ik ga jou een Facebook Ad strategie leren die je doorlopend kunt toepassen. En hoe je een converterende advertentie ontwerpt en instelt in Facebook leer je natuurlijk ook. Daarnaast leer ik je hoe je de plugin Yoast kunt implementeren in jouw website om organisch (via Google) meer verkeer naar jouw website te krijgen. Ik leer je wat een profiel funnel is & hoe deze werkt voor jou. En als BONUS …. Hoe stel ik een chatbot in in Manychat?

Module 5: Waardevolle relatie
Hoe bouw je nu een waardevolle relatie op met behulp van e-mailmarketing? Wat voor mails stuur je? En hoe vaak? Welke e-mailstrategie werkt echt?

Deelnemers krijgen toegang tot mijn besloten Facebook Groep, waar ik 1 x per week live aanwezig zal zijn om evt (tech) issues op te lossen en mee te denken met jouw strategie!

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Dag hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar , Vrijheidsondernemers

Lees hier meer testimonials.

Resultaat, binnen 3 maanden:

N

heb jij jouw funnel ontworpen & geïmplementeerd in jouw website

N

neem jij jouw potentiële klant automatisch mee richting verkoop

N

resultaat: meer vrijheid in je bedrijf!

Over funnels

Een funnel, wat is dat nu weer?

Een goed ontworpen funnel leidt jouw ideale klant op de automatische piloot naar jouw product of dienst. En belangrijker: ze verleiden jouw ideale klant tot aankopen. Ook als ze niet meteen een aankoop doen, blijven zij toch aangehaakt.

Trechter
Zie een salesfunnel als een trechter: bovenin komen de leads binnen, dat zijn je geïnteresseerde kopers. En omdat zij in de trechter (aangehaakt) blijven door de waardevolle content die jij ze biedt, blijf jij in contact staan met deze potentiële kopers en komen daar uiteindelijk verkopen uit.

Resultaat:
• Jij hebt een systeem in handen waarmee je jouw bedrijf VOOR jou laat werken.

• Een geautomatiseerd systeem dat continu zorgt voor nieuwe leads, ook als jij niet aan het werk bent.

• Je verkoopt zonder wanhopig of opdringerig over te komen en laat je waarde en expertise zien.

• Doordat jij niet meer continu hoeft bezig te zijn met het vinden van nieuwe leads, heb jij meer tijd om jouw klanten te helpen.

• Meer tijd -> meer klanten -> meer omzet leidt tot meer vrijheid!

Over mij

Mijn naam is Anouk van der Linden. Een ambitieuze ondernemer uit Ravenstein. Oorspronkelijk startte ik als VA mijn bedrijf Virtueelassistent.online. Daar kwam ik vanuit mijn sales- en marketingexpertise steeds meer in aanraking met salesfunnels.

To guru or not to guru…
Ja hoor, ik ben een fan! En ik volg er best veel. Waar heb ik het over? Over guru’s, (inter)nationale mannen en vrouwen die veel kennis hebben op het gebied van online marketing. Ze hebben 1 ding gemeen, ze inspireren mij elke dag weer.
Ik geloof alleen niet in copy-paste. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld om jou zo goed mogelijk te helpen. En vooral ook zo duidelijk mogelijk. Ik snap dat de wereld van online marketing overweldigend kan zijn. En jij MOET als zoveel!

Ik heb de methode ontwikkeld: “In 5 stappen een converterende funnel”. In 5 stappen… dat is lekker overzichtelijk!

Voor wie?
Het liefst werk ik samen met succesvolle ondernemers die veel in hun mars hebben, hard werken en die met hun hart ondernemen om succesvol te zijn. Ondernemers die net als ik positief in het leven staan, die doorzetten en geloven in hun dienst of product. Ondernemers die denken in mogelijkheden en altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Die weten dat er meer uit hun business te halen valt dan er nu uitkomt. Die regelmatig de stoute schoenen aantrekken. Ondernemers die het uitdenken en de techniek van salesfunnels graag aan mij overlaten.

Inclusief:

N

Theorie & praktische video's

N

Wekelijkse live call voor jouw technische vragen

N

Elke 2 weken nieuwe module live

Strategie

Ontwerp

Implementatie

Met de implementatie van deze funnel gaat jouw bedrijf VOOR jou werken!

Ja, ik doe mee!

Heb je vragen? Ik help jou graag!

Hoeveel tijd kost deze training mij?

Weerleg dit bezwaar met een motiverend antwoord op deze vraag.

Is dit niet te technisch voor mij?

Weerleg dit bezwaar met een motiverend antwoord op deze vraag.